Menu

Организација мартовског испитног рока за ванредне ученике

С обзиром да МАРТОВСКИ РОК за ванредне кандидате није завршен због ванредног стања, по одобрењу Министарства просвете, науке и технолошког развоја ће бити настављен  у понедељак, 11.5.2020. године , по распореду који је објављен на сајту школе (види распоред НАКНАДНИХ испита),  како  за ванредне кандидате тако и  за кандидате који полажу испите за добијање уверења о завршеном 5.степену (види распоред НАКНАДНИХ испита за пети степен).

Такође, на сaјту Средње стручне школе ће бити дате све потребне информације.

Приликом доласка на полагање, кандидати су у обавези да у заказано време дођу и имају рукавице и маске. Испити ће се обавити у складу са прописаним мерама безбедности . Сви испити ће се одржавати у учионицама у приземљу старе школске зграде. Чланови комисије су такође у oбавези да имају рукавице и маске, а средства за дезинфекцију ће се налазити испред и у учионицама.

Пријаве за МАЈСКИ ИСПИТНИ РОК  као и за ЈУНСКИ МАТУРСИ И ЗАВРШНИ ИСПИТ кандидати ће слати на мејл адресу   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , од 13.5. до 20.5.2020.

На исту мејл адресу  ће бити у обавези да пошаљу слике уплатница, или скениране уплатнице.

Приликом тога, моле се сви кандидати да обавезно упишу свој број телефона и мејл адресу.

Сва питања и евентуалне недоумице ће такође решавти путом овог мејла.

МАЈСКИ ИСПИТНИ РОК ће почети од 25. маја а матурски и завршни испити ће бити одржани у ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ року. О детаљима ћете бити благовремено обавештени, на исти начин.

За консултације ћете добити на време обавештење, такође на сајту Средње стручне школе.

Login Form

Самовредновање рада школе

Go to top buy metformin without prescription